-20€ POPUSTA NA INVERTER KLIME ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE DO KRAJA MESECA. KOD ZA POPUST:POP20

Uslovi Korišćenja

羅氏鮮全球唯一合法健康減肥藥拒絕節食想吃就吃;拒絕動刀安全享瘦,購買羅氏鮮減肥藥,本站許諾:100%正品確保、7天鑒賞、隱私保護、貨到付款。

USLOVI KORIŠĆENJA

Molimo da pažljivo pročitate dole navedena pravila i uslove korišćenja ovog sajta koji je besplatan. Samim pristupanjem sajtu, korišćenjem materijala koji se na njemu nalazi, Vi automatski prihvatate ‘Uslove korišćenja’. Ukoliko se ne slažete sa uslovima korišćenja sajta, molimo Vas da ga odmah i napustite.

AUTORSKA PRAVA

Copyright © 2003-2020, sva prava rezervisana. Imena kompanija i proizvoda na ovom sajtu mogu predstavljati zaštićeno ime ili robnu marku koja je u vlasništvu kompanije i kao takve su i predstavljene.

KORIŠĆENJE INFORMACIJA SAJTA

Vi možete da preuzimate, gledate, kopirate i štampate stranice i grafike koje se nalaze na tim stranicama pod uslovom da: (1) stranice koristite isključivo za ličnu upotrebu, informativne i nekomercijalne svrhe i (2) da sadržaj stranice ne sme biti izmenjen ni na koji način. Izuzev kada je to posebno naglašeno, ne možete preuzimati, slati, kopirati, štampati, prikazati, demonstrirati, reprodukovati, oglasiti, prenositi ili distribuirati informacije sa ovog sajta kako bilo kog dela tako i u celosti bez prethodne pismene dozvole sajta klima-uredjaji.com.

POSETIOCI

Izuzev kada je drugačije istaknuto od strane klima-uredjaji.com sajta, svi komentari, informacije i materijali koji su postavljeni na sajt od strane posetilaca treba da budu smatrani vlasništvom sajta klima-uredjaji.com. Postavljanjem komentara, informacija i materijala na klima-uredjaji.com sajtu Vi za to ne možete biti plaćeni iako je to postaje vlasništvo sajta. Sajt klima-uredjaji.com može koristiti takve komentare, informacije i materijale bez ikakve dozvole ili naknade.

LINKOVI

Ovaj sajt može sadržati linkove ka sajtovima koji nisu u vlasništvu i pod kontrolom klima-uredjaji.com sajta, stoga klima-uredjaji.com nije odgovoran za njihov sadržaj i korišćenje.

GARANCIJE I OBAVEŠTENJA

INFORMACIJE, PROGRAMI, PROIZVODI I USLUGE KOJI SE NALAZE NA OVOM SAJTU MOGU BITI ZASTARELI ILI MOGU IMATI GREŠKE, NEPRECIZNOSTI ILI SLIČNE GREŠKE. IZUZEV AKO JE SUPROTNO NAGLAŠENO SVE INFORMACIJE, PROGRAMI, PROIZVODI I USLUGE SE KORISTE TAKVE KAKVE JESU I BEZ IKAKVIH GARANCIJA. NI U KOM SLUČAJU SAJT KLIMA-UREDJAJI.COM NIJE ODGOVORAN ZA DIREKTNU, INDIREKTNU, SLUČAJNU, SPECIJALNU ILI POSLEDIČNU ŠTETU, ILI ŠTETE OD GUBITKA PROFITA, PRIHODA, PODATAKA, PROSLEĐENU VAMA ILI DRUGIMA. SAJT KLIMA-UREDJAJI.COM ZADRŽAVA PRAVO DA IZMENI ILI PREPRAVI BILO KOJI PODATAK NA SAJTU U BILO KOM TRENUTKU BEZ IKAKVOG OBAVEŠTENJA.